Selecteer een pagina

Het leuke van werken in een muziekwinkel is dat je de hele dag omringd bent met vrolijkheid. Ik heb  nog niet meegemaakt dat klanten chagrijnig in de winkel stonden. Blijkbaar zorgt de relatie met muziek voor heel veel vrolijkheid.

Onze winkel, Muziekcentrum Schimmel, is gevestigd in het gebouw waar ook de Gooische Muziekschool zit. Ik geniet van de momenten dat docenten even binnenwippen. Meestal komen ze lesmateriaal uitzoeken en soms hebben ze tijd om ook even naar instrumenten te kijken. 

Zo had ik een bijzonder stel goedkope westerngitaren van Richwood onder het Nashville label in de winkel staan. Een van onze docenten reageerde verrast op de kwaliteit van de gitaar, zeker in relatie met de prijs. Zo verrast, dat ze meteen tot aanschaf overging (gewoon als gitaartje “erbij”).

Zelf vind ik de gitaar best lekker spelen, zeker voor wat ik als eenvoudig slagwerker doe: lekker akkoordjes spelen. Je kunt dus stellen dat deze gitaren een goede optie zijn.

Gisteren werd ik verrast door de importeur. Ze hebben besloten om met het dreadnaught model van deze Nashville gitaar een thuisblijversactie op te zetten. Nu met gevoerde hoes en stemapparaat! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!